HU RO
 
 
 
ACC partner szervíz Autómechanika Autóvillamosság Bádogolás, festés Műszaki vizsga Gumiszervíz Promóciók
Autómechanika

Vezérlés, motordiagnosztika, motorjavítás

A vezérműszíj elhasználódása üzemzavarhoz, elszakadása súlyos motorkárosodáshoz vezethet. Dugattyúk törése, szelepek görbülése és törése, hengerfejek sérülése, sőt, extrém esetben a motorblokk repedése, törése, amelyek bármelyikének javítása többszörösen is túlszárnyalja egy teljes vezérléscsere árát (vezérműszíj, feszítőgörgő, vezetőgörgő, vízpumpa).

 

Fékek és futóművek, lengéscsillapítók diagnosztikája, javítása

Járművünk talán legfontosabb rendszere a fékrendszer. Hibás, megbízhatatlan működése nagyon súlyos következményekkel járhat. A mai, modern fékrendszerek számos elektronikus támogatórendszerrel, automatikával, jeladókkal stb. vannak felszerelve, amelyek mindegyike elengedhetetlen a teljes biztonság érdekében.  A fékrendszer teljes átvizsgálásával gondoskodunk vezetésének biztonságáról. Külön figyelmet fordítunk a különböző segédrendszerek működésére, legyen az ABS, ESP, ASR, aktív kerék-jeladó, de a fékfolyadék forráspontját, a féktárcsákat és a fékbetéteket is ellenőrizzük. A 2mm-nél kopottabb fékbetétek azonnali cseréjét javasoljuk, ugyanakkor ajánljuk a fékolaj kétévenkénti vagy 60.000 km-enkénti cseréjét!

A futómű az autó másik fontos biztonsági része, mert az úttest és a gépjármű közötti kapcsolatot biztosítja. A lengéscsillapító felel a megfelelő menetdinamikáért és az utazás kényelméért. Karbantartásuk kiemelkedően fontos, mert a rossz beállítás vagy a meghibásodott alkatrészek következménye a kedvezőtlen úttartás, a hosszabb fékút és a gumiabroncsok egyenetlen kopása.

 

Sebességváltók javítása

Autójának mechanikus- és autómata sebességváltóját javítjuk, felújítjuk. Ugyanakkor javasoljuk, hogy bizonyos időközönként ellenőrízze vagy ellenőríztesse váltója olajszintjét.

 

Időszakos szervízelés, olajcsere

Az olajszint rendszeres ellenőrzésére szükség van, ugyanis a korszerű autókra is jellemző a természetes motorolaj fogyasztás, elhasználódás. Az időszakos szervizelés gyakorisága típus és modellfüggő és az időszakokat az esetleges fokozott igénybevétel is befolyásolja. 10 - 15.000 km-ént vagy évente legalább egyszer ajánljuk a motorolaj és a kapcsolódó olaj-, levegő- és üzemanyagszűrők cseréjét. Szervizünk felkészült minden típusú gépkocsi szervizelésére, karbantartására.

 
 
 

AUTOSPORT KFT
Csíkszereda, Hargita utca, 77.
530321
Tel.: 0746-057.722
autosport005@yahoo.com